Ανακλαστικός Στύλος Ασφαλείας

Η στάθμευση μπορεί να είναι απρόβλεπτη και οι οδηγοί μπορούν να κάνουν κατάχρηση της περιοχής μεταξύ δύο Parklio Barrier. Για αυτές τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, σας προσφέρουμε ένα στύλο για την ασφάλεια του χώρου στάθμευσης - μια διακριτική και απλή αλλά προστατευτική λύση που αποτρέπει αυτές τις αντισυμβατικές πρακτικές στάθμευσης. Οι στύλοι ασφαλείας Parklio™ είναι κατασκευασμένοι από καουτσούκ, αποτρέποντας έτσι οποιαδήποτε ζημιά σε περίπτωση πρόσκρουσης του οχήματος.

Πείρος ασφαλείας - Safety Pin

Με τον ανταλλακτικό πείρο ασφαλείας, το Parklio™ Barrier θα είναι πάντα έτοιμο για χρήση, ακόμη και σε περίπτωση σύγκρουσης οχήματος. Ο πείρος ασφαλείας επιτρέπει τη γρήγορη επισκευή του φραγμού και σε περίπτωση υπερβολικής δύναμης (σύγκρουσης), μόνο ο πείρος ασφαλείας θα σπάσει τον οποίο μπορείτε εύκολα να τον αντικαταστήσετε με έναν νέο. Με αυτόν τον τρόπο, το φράγμα Parklio™ επισκευάζεται και συντηρείται γρήγορα, παρέχοντάς σας μια άνετη εμπειρία στάθμευσης.

Τηλεχειριστήριο - Parklio Keyfob

Σε περίπτωση που δεν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν εφαρμογή Parklio για κινητά, υπάρχει η επιλογή ελέγχου των προϊόντων Parklio μέσω μιας συσκευής τηλεχειρισμού - Parklio Keyfob. Το χειριστήριο μπορεί να στερεωθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ή σε ένα μπρελόκ. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ανοίξετε το Parklio™ Barrier με ένα μόνο πάτημα.

Μπαταρία Διπλής Χωρητικότητας

Με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία διπλής χωρητικότητας, το Parklio™ Barrier μπορεί να διαρκέσει έως και 1 χρόνο με μία φόρτιση. Με αυτή την παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα έχετε αδιάκοπη λειτουργία του Barrier και πλήρη αυτονομία ανεξάρτητα από οποιαδήποτε εξωτερική υποδομή παροχής ρεύματος.

Μονάδα Σταθερής Παροχής Ρεύματος

Εάν θέλετε να συνδέσετε το Parklio™ Barrier στο σταθερό τροφοδοτικό, είναι διαθέσιμη μια προαιρετική μονάδα τροφοδοσίας AC 90V-250V. Αυτή η μονάδα μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί ως εναλλακτική λύση στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μην ανησυχείτε για την τροφοδοσία του Barrier - απλώς συνδέστε το σε σταθερό ρεύμα και θα είναι πάντα έτοιμο για χρήση.