Ως μοναδικό προϊόν που δεν απαιτεί τηλεχειριστήριο ή άλλη πρόσθετη συσκευή, το Parklio™ είναι το μόνο υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκό έξυπνο φράγμα στάθμευσης που συνδέεται μέσω Bluetooth στο smartphone και επιτρέπει την προστασία και διαχείριση του χώρου στάθμευσης από smartphone ή υπολογιστή. Με στιβαρό και μοντέρνο σχεδιασμό, τα φράγματα στάθμευσης αυτοκινήτων Parklio™ προστατεύουν τη θέση στάθμευσης αυτοκινήτων σας, παρέχουν ασφάλεια και αποτρέπουν τη μη εξουσιοδοτημένη στάθμευση στο χώρο σας.

Model Zeus Y

Model Zeus Y

Διπλή επιλογή παροχής ρεύματος - Dual option power / Έλεγχος μέσω Έξυπνου Κινητού -Smartphone control

Μάθε Περισσότερα
Model Zeus X

Model Zeus X

Διπλή παροχή Ρεύματος - Dual power option / Έλεγχος χειροκίνητος και μέσω Κινητού - Smartphone and manual control / Ηλιακό πάνελ - Solar panel / Πείρος ασφαλείας - Safety pin / Αυτόματη Επέκταση - Auto close

Μάθε Περισσότερα
Model Zeus Z

Model Zeus Z

Ανοξείδωτο ατσάλι - Stainless steel

Μάθε Περισσότερα
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Το Smart Parking Barrier ελέγχεται εξ' αποστάσεως από μια εφαρμογή στο smartphone, επιτρέποντας την εύκολη ανύψωση ή κατέβασμα του φράγματος στάθμευσης από την άνεση του αυτοκινήτου. Το Parklio™ Parking Barrier είναι κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό για να αντέχει σε διαφορετικές εξωτερικές συνθήκες. Τα υψηλής ποιότητας χαλύβδινα εξαρτήματα επιτρέπουν στο φράγμα στάθμευσης αυτοκινήτων να αντέχει έως και 9 τόνους φορτίου και πάνω από 4000 N οριζόντιας δύναμης. Σε περίπτωση υπερβολικής δύναμης, το σύστημα των ελαστικών ελατηρίων μέσα στο συγκρότημα του μηχανισμού θα απορροφήσει την κρούση του αυτοκινήτου και μόνο ο πείρος ασφαλείας θα σπάσει και θα αντικατασταθεί γρήγορα.

Μάθε Περισσότερα
ΕΦΑΡΜΟΓΗ PARKLIO ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ (Parklio Application)

ΕΦΑΡΜΟΓΗ PARKLIO ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ (Parklio Application)

Το Smart Parking Barrier ελέγχεται μέσω εφαρμογής για κινητά, το οποίο επικοινωνεί με το smartphone μέσω μονάδας Bluetooth (χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας) έως και 60 μέτρα. Η σύνδεση Bluetooth επιτρέπει στο Parklio Barrier να λειτουργεί αποτελεσματικά με μια αξιόπιστη σύνδεση σε οποιοδήποτε περιβάλλον στάθμευσης αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων γκαράζ. Χρειάζονται μόνο 5 δευτερόλεπτα για να ανοίξει το Parklio Barrier, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο για τον τελικό χρήστη. Αυτό το έξυπνο σύστημα ελέγχου στάθμευσης αυτοκινήτων δεν απαιτεί ξεχωριστό τηλεχειριστήριο, χρειάζεται μόνο να κατεβάσετε την εφαρμογή Parklio™ στο smartphone σας. Επιπλέον, το Parklio Barrier έχει ένα πείρο ασφαλείας για χειροκίνητο έλεγχο σε περίπτωση απουσίας smartphone.

Μάθε Περισσότερα
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ένα από τα καλύτερα βασικά χαρακτηριστικά του Parklio™ Barrier είναι η επιλογή κοινής χρήσης κλειδιού. Mπορείτε να στείλετε ένα προσωρινό ψηφιακό κλειδί σε άλλους χρήστες μέσω της εφαρμογής για κινητά Parklio™. Ο ιδιοκτήτης του Parklio™ Barrier μπορεί να καθορίσει το εύρος ενός χρονικού διαστήματος στο οποίο ο άλλος χρήστης μπορεί να ελέγξει τον μηχανισμό και να εισέλθει στον ελεγχόμενο χώρο στάθμευσης. Μέσα στην εφαρμογή για κινητά, ο επισκέπτης θα προηγηθεί στην ακριβή τοποθεσία του Parklio™ Barrier είτε πρόκειται για υπαίθριο χώρο στάθμευσης είτε για γκαράζ. Τα Parklio™ Barriers μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα με οποιοδήποτε άλλο έξυπνο σύστημα και να επιτρέπουν κρατήσεις στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο μέσω του Parklio™ API. Εκτός από εξαιρετική λειτουργικότητα και μοντέρνο σχεδιασμό, τα Parklio™ Barriers έχουν προσιτή τιμή και γρήγορη παράδοση.

Μάθε Περισσότερα